SKUPAJ NAPREJ

Vabimo vas, da tudi po 25. maju, ko stopa v veljavo Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR), ostanete z nami kot naročnica oziroma naročnik na revije Simply Clever, newsletter Simply Clever ter ostale vsebine znamke ŠKODA v Sloveniji.

Pri znamki ŠKODA vemo, da se vaše poti skozi življenje takrat, ko sedete v udoben, zanesljiv in varen avto s krilato puščico, šele začnejo. Ravno zato se trudimo, da so naše vsebine polne zanimivih zgodb ne samo o naših vozilih, ampak tudi o ljudeh, ki te avtomobile vozijo in ustvarjajo.

Vabimo vas, da tudi po 25. maju ostanete z nami in uživate v zanimivem branju, ugodnih ponudbah in privlačnih nagradnih igrah.

Zato skrbno preglejte in potrdite svoje osebne podatke, ki jih imamo v naši bazi, obnovite svoje naročilo na naše vsebine in nam zaupajte, kako vse vas lahko kontaktiramo. Le z vašim izrecnim pristankom bomo namreč lahko odslej obdelovali vaše osebne podatke ter vam pošiljali informacije o novostih in ugodnostih oziroma prilagojene ponudbe za naše izdelke in storitve.

Hvala, ker gremo skupaj naprej!

Vaši obstoječi podatki

Ime in priimek / naziv:

-

E-naslov:

-

Telefonska št.:

-

Naslov:

-

Poštna št.:

-

Kraj:

-

Bi želeli popraviti, spremeniti ali dopolniti svoje osebne podatke? To lahko naredite pri izbiri kanala obveščanja (pošta, e-pošta, telefon) nižje na tej strani. Primer: če boste pri komunikacijskem kanalu e-pošta izbrali “Da”, boste lahko urejali vaš e-poštni naslov.

Skupna privolitev

Izjavljam, da dajem upravljavcem izrecno privolitev za obdelavo navedenih vrst
osebnih podatkov za vse spodaj navedene načine trženja in komunikacijske kanale.

V primeru, da ne želite podati skupne privolitve za navedene načine trženja
in komunikacijske kanale, izberite posamezne načine in kanale:

Posamezni načini in kanali

Izjavljam, da dajem upravljavcem izrecno privolitev za obdelavo spodaj navedenih osebnih podatkov za:

PREJEMANJE REVIJE SIMPLY CLEVER IN SPLOŠNIH NOVIC

Prejemali boste tiskano oziroma elektronsko revijo Simply Clever, newsletter Simply Clever, novosti, ugodnosti, ponudbe, vabila na dogodke, vabila za sodelovanje v nagradnih igrah ter vabila za sodelovanje pri anketiranju in raziskavah.

Vrste osebnih podatkov:

Ime, priimek, elektronski naslov, telefonska številka, sociodemografski podatki.

PREJEMANJE PRILAGOJENIH PONUDB

Prejemali boste prilagojeno ponudbo naših produktov in storitev ter ostale novosti, ugodnosti, vabila na dogodke, vabila za sodelovanje v nagradnih igrah in vabila na servise.

Vrste osebnih podatkov:

Ime, priimek, elektronski naslov, telefonska številka, sociodemografski podatki ter podatki o preteklih nakupnih aktivnostih.

PREJEMANJE OSEBNO PRILAGOJENIH PONUDB

Upravljavci bodo na osnovi individualne analize nakupovalnih navad, preteklih nakupih, vaših zanimanj in osebnih lastnosti (zlasti analize in vrednotenja, odpiranja elektronskih oglasov, klikov na ponujene linke, slikovnega materiala) in anketiranja oblikovali vaš osebnostni profil in temu primerno oblikovali ponudbo storitev za vas.

Vrste osebnih podatkov:

Ime, priimek, elektronski naslov, telefonska številka, sociodemografski podatki, spletni piškotki, geolokacijski podatki posameznika, podatki socialnih omrežij ter podatki o kanalih in aplikacijah, ki jih posameznik uporablja.

Komunikacijski kanal

Izjavljam, da dajem upravljavcem izrecno soglasje za obveščanje preko naslednjih komunikacijskih kanalov:

Pošta

Izberite »da«, če želite v svoj nabiralnik prejemati tiskano revijo Simply Clever.

Vpišite manjkajoče podatke

Elektronska pošta

Izberite »da«, če želite v e-nabiralnik prejemati newsletter Simply Clever.

Telefon / SMS

Izberite »da«, če želite na svoj telefon prjemati ponudbe znamke ŠKODA.

Shrani spremembe